Overleg gebruiker:GeraldW

Uit GoGoPedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Van harte welkom op GoGoPedia! GoGoPedia Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English
Hartelijk dank voor uw belangstelling voor GoGoPedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare GoGoPedia. We waarderen het als ook u hieraan wilt bijdragen.
GoGoPedia.org is sinds 1 juli 2015 online en telt inmiddels 626 artikelen. Voor het bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking zijn een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer s.v.p. ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want GoGoPedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vier principes van GoGoPedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vier regels
Gtk-dialog-info.svg Hulp en beheer
Algemene hulp pagina van GoGoPedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus bij Wikipedia (NL)
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik op Nederlandstalige Wikipedia (externe website)
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken, ook wel kladblok genoemd
Toolbar.PNG

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere GoGoPedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (één na laatste knop in toolbar, zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Pagina opslaan".

Welkom op mijn overlegpagina, je kunt hieronder een bericht voor me achterlaten:

Presentatie sectorbalk

Wat denk je ervan om de sectoren in de sectorbalk in de hoofdpagina aanklikbaar te maken: de gebruiker komt dan op een sector-pagina waar een overzicht verschint van alle effectmetingen in de desbetreffende sector. We hebben nu twee sectoren waarin we dit kunnen laten zien: - Overheid + Delfstoffen (Vermillion) vanwege de effectmeting van Leo. Kun jij dit realiseren? --TheoLab (overleg) 6 aug 2015 15:10 (CEST)

Theo, dat was zeker de bedoeling, maar omdat er nog geen content van is nog niet uitgevoerd. Anders komt de gebruiker op <lege> content terecht. Het is ook mijn bedoeling deze sectoren als Semantische eigenschap op te nemen, zodat er ook queries en automatische tabellen op gebouwd kunnen worden. Maar zover is het nu nog niet. mvg, --GeraldW (overleg) 6 aug 2015 15:13 (CEST)
De sectoren in de sectorbalk in de hoofdpagina zijn nu aanklikbaar. --GeraldW (overleg) 7 aug 2015 13:38 (CEST)

Glossary / begrippenlijst

Hoi Gerald, ik denk dat we er verstandig aan doen een glossary op te zetten voor alle begrippen die we hanteren. Dit maakt onze werkwijze duidelijker , bakent af, beschermt, en voorkomt inflatie van woordgebruik. Denk m.n. aan "integriteit", "stakeholder", enz. Kun je beginpagina maken? --TheoLab (overleg) 6 aug 2015 15:21 (CEST)

zie Categorie:Definitie --GeraldW (overleg) 6 aug 2015 15:24 (CEST)
Heb nu apart pagina (artikel) aangemakat met de termen, zie Begrippenlijst. --GeraldW (overleg) 6 aug 2015 19:26 (CEST)

Sjabloon Welkom

Hoi Gerald, kun je de sjabloon Welkom uitbreiden met:

  1. Lopende metingen
  2. Afgeronde metingen

--TheoLab (overleg) 6 aug 2015 15:32 (CEST)

natuurlijk, maar wil je dat nu al? --GeraldW (overleg) 6 aug 2015 15:33 (CEST)
ja graag, is transparanter--TheoLab (overleg) 7 aug 2015 11:28 (CEST)
OK, het welkom sjabloon is nu erop aangepast --GeraldW (overleg) 7 aug 2015 13:38 (CEST)